Argumenta
Beszédakadémia
Workshop

a Vintage Akadémián is!

G

Argumenta
Beszédakadémia
Workshop

a Vintage Akadémián is!

?

Miért lehet érdekes számodra?

Nem sokan születnek szónoknak. Gyötör minket a lámpaláz, nem tudjuk, hogyan viselkedjünk, hogyan álljunk, üljünk, ha mások minket figyelnek. Gyakran nehéz szavakba önteni azt, amit a többieknek szeretnénk elmondani, nem szívesen emlékszünk vissza a prezentációinkra. Ez a workshop segít abban, hogy tudatosan készülj egy konferencia-előadásra, megbeszélésre, üzleti tárgyalásra, a terméked, szolgáltatásod vagy saját magad bemutatására. Segít elsajátítani, hogy az mitől lehetsz meggyőző és hatásos.

Miről tanulsz majd?

A workshop végére a következőknek leszel birtokában:

Megtanulod, hogyan kell előkészíteni, felépíteni és előadni egy hatásos prezentációt.
Tudni fogod, hogy adott témáról hogy beszélj úgy, hogy az a másiknak is érdekes legyen.
A szóbeli megnyilvánulásaidat a magabiztosság fogja jellemezni.
Könnyebben tudsz improvizálni egy adott témáról.
Ura leszel a hangodnak, gesztusaidnak, mimikádnak.
Erősödik az önreflexiós készséged és megtanulod a mások teljesítményét is helyes módon értékelni.

A workshop végén egy olyan előadást tartasz majd, amely felkelti és fenntartja a közönség figyelmét, amely eléri az általad kitűzött célt, amely eljuttatja az üzenetet a másikhoz. És mindeközben tartod az időkereteket is.

Mit mondtak a korábbi résztvevők a workshop-ról?

„Nagyon jól szerepeltem ma, és nagy boldogsággal fejeztem be a kérdéskörömet is. Nagyon hálás vagyok a segítségért, rengeteg hasznos tanácsot és motivációt kaptam a workshopon és életemben először a hangom sem remegett beszéd közben. Bárcsak hamarabb tudtam volna, milyen ez.”
(A.L.)

„Korábban sosem éreztem, hogy figyelnek rám, amikor beszélek. A workshop óta erősödött az önbizalmam, és a főnököm sokszor megdicsér a prezentációk után.”

(P.Z.)

„Először a lányomat küldtem az Argumentába, de aztán én is kedvet kaptam hozzá. Végre tudom, hogy hogyan kell felkészülni egy előadásra, hogy az tényleg üssön.”
(H.Sz.)

Tréner: Vadász Viktória
(bölcsész-tanár, tréner, coach, közgazdász)

Két évtizedes egyetemi oktatói munkám során gyakran tapasztaltam, hogy az egyetemisták a prezentációik, szóbeli vizsgáik során nem tudják átadni azokat az ismereteket, amelyeknek a birtokában vannak.
Évekkel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a vágy, hogy egy olyan képzést indítsak, amely a résztvevőket felvértezi a szóbeliség eszközeivel.
Ez jelenleg több területen is megvalósul: Az egyetemen évek óta tartom a szemináriumaimat maximális létszámmal, előadásmód témában.
Én készítem fel az előadásra a TDK és OTDK versenyre bejutott legkiválóbb hallgatókat. Másrészt 2021-ben elindult saját képzésem is Argumenta – Beszédakadémia fiataloknak néven.
Harmadik lépésként prezentációs illetve retorika trénerként is segítem azokat, akik azt szeretnék, hogy a szóbeliség szuperereje az övék legyen.

Részletek & Jelentkezés

A Workshop-ot tartja: Vadász Viktória

bölcsész-tanár, tréner, coach, közgazdász

✔ A workshop időpontja:
2022. szeptember 10. (szombat), 9.00-17.00

✔ Helyszín:
Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7., II. emelet 4. Kapucsengő: 4

✔ A workshop ára:
28.500 Ft+ÁFA (volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 25.000 Ft+ÁFA)

Az ár tartalmazza: a workshop, a nyomtatott és elektronikus tananyag, valamint a szünetekben felszolgált frissítő, ásványvíz, kávé és aprósüti díját.

⚠ Apróbetű: Bárkit szeretettel várunk, de a résztvevők száma korlátozott. Helyedet a workshop díjának befizetésével biztosíthatod, melyet lemondás esetén legfeljebb az esemény előtt egy héttel tudunk visszatéríteni.