A 2018. szeptember 9-én tartandó Enneagram tréningre minden hely elkelt!
A következő alkalomért kövesd a Facebook oldalunkat!

ENNEAGRAM

Az együttműködés térképe

Nyílt képzés, amelyen azonnal használható, hatékony eszközöket kapsz,
hogy megértsd a saját és mások mozgatórugóit

Több gyermekes szülők gyakran sóhajtanak fel így: “nem értem, kire ütött ez a gyerek! Amíg az öccse eleven és vagány, a nővére kész művész, addig ő csak molyol a bunkijában, és legszívesebben ki se jönne onnan. Pedig egy “alomból” származik mind a három, ugyanúgy neveltük őket – és mégis teljesen mások!”

Biztos Neked is feltűnt, hogy akár a rokonaid, akár a barátaid között is vannak olyanok, akik ábécé rendben rendezik el a konzerveket a polcon. Vagy olyanok, akik szeretik az egyedülálló, trendi cuccokat és ezekkel szívesen villognak. Vagy olyanok, akik folyamatosan másokról gondoskodnának. Vagy olyanok, akik minden reggel visszarohannak a lépcsőházból ellenőrizni, hogy kihúzták-e a vasalót…. :)
Minden cselekedetünknek van miértje, van mozgatórugója. Minden karakternek van egy egyedi térképe, amely segítségével megérthetjük, hogyan tudunk vele a legjobban együtt működni. Például tudjuk, hogy nem szeret egyedül dolgozni, vagy épp viszket az excel tábláktól vagy szenved a magánytól, de sosem lenne tagja egy olyan klubnak, ahová őt is bevennék tagnak…:)
Itt az esély, hogy megértsd a párodat, hogy nőnapon miért mossa le az autódat ahelyett, hogy virágot hozna. Itt a lehetőség, hogy felismerd, a számodra vonzó “tyúkanyó”-típusú tanító néni miért nem találja a hangot a gyermekeddel. Itt az alkalom, hogy megértsd, mi okoz folyamatos félreértést vagy konfliktust közted és a szüleid között, miközben imádjátok egymást.

Mi az az Enneagram?

 

Az Enneagram személyiségtípusokat határoz meg, kilenc emberi alaptípust foglal rendszerbe. (Az „ennea” görög szó kilencet, míg a „gram / grammosz” ábrát jelent.) Sikerének titka, hogy amíg a többi személyiségtipológia csak leírja, jellemzi a különböző típusokat, addig az Enneagram segítséget is nyújt a kívánt változás irányába. Nemcsak karakterizálja a 9 személyiségtípust, hanem rá is kérdez a tipikus magatartások motivációira, megpróbál rávilágítani életrajzi összefüggésekre (családi háttér, neveltetés), és felfedi az élet- és magatartási mintákat. Nem beskatulyáz, hanem a hajtóerők, törekvések, külső és belső jellemvonások megfogalmazása mellett meghatároz együttműködési elveket, kezelési stratégiát és felhívja a figyelmet a lehetséges csapdákra, illetve a fejlődés útjára.

Az Enneagram nem más, mint egyfajta lelki térkép az optimális együttműködés elősegítéséhez.

Mit kapsz a TRÉNINGen?

Remek hangulatban, interaktív módon és sok gyakorlattal

R

beazonosíthatod a saját alapkarakteredet és az azt árnyaló, színező "szárny-pontokat", valamint a fejlődési útvonaladat;

R

tesztek, szituációs gyakorlatok, filmrészletek (pl. testbeszéd) elemzésével megtanulod mások karakterének beazonosítását;

R

rájössz, az Enneagram igezi erejére, arra, hogy toleranciára, elfogadásra és együttműködésre tanít, hiszen a másik "nem hülye, csak más";

R

megismerkedsz az Enneagram gyakorlati felhasználásával (pl. karriertervezés, optimális irodai környezet kialakítása a karaktereknek megfelelően, iskola-és tanárválasztás a gyermeked karakteréhez illően);

R

elsajátíthatsz egy új, karakterekhez optimalizált konfliktuskezelési stratégiát;

R

választ kaphatsz arra, hogy működj jobban a pároddal, a gyermekeddel, a kollégáiddal vagy épp a főnököddel.

Tréner:

Besnyi Erika

13 év multis vezetői, 17 év tréneri és 11 évi business coach tapasztalattal és nemzetközi minősítéssel rendelkező senior tréner.

Szeretettel várunk a képzésen!

Időpont: 2018. szeptember 8. szombat 9.00-17.00

Helyszín: a hangulatos, profi módon felszerelt Vintage Office (I. ker. Várfok u. 7. – a Széll Kálmán tér közelében)

A HELYSZÍNRŐL:

Jegyárak:

Augusztus 15-től: 31.750 Ft

Jegy + 1 egyéni konzultáció: 50.800 Ft helyett: 38.100 Ft
(1 egyéni konzultáció 15.000 Ft értékben)

A feltüntetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak és forintban értendőek

Nemsokára kezdünk!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jelentkezem a képzésre!

Időpont: 2018. szeptember 8. szombat 09.00-17.00
Helyszín: Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7. II. em. 4.