ÉVINDÍTÓ MOTIVÁCIÓ

Exkluzív motivációs nap Neked

Ha 2019-ben többet szeretnél

24 helyünk van két exkluzív, szuper áron elérhető tréningre, ahol 24 motivációs eszközt kapsz a nap 24 órájára.
Ha úgy érzed, elég volt – vagy úgy érzed, még nem elég: ITT A HELYED!
Töltődj fel, nyerj új inspirációt a Vintage Akadémia 2×4 frissen végzett trénerétől!

Hogy érzed Magad az elmúlt esztendő után? Szuper éved volt, de elfáradtál? Vagy kemény éved volt és kimerültél? Megfogadtad, hogy ezt így soha többet? Hogy gyakrabban fogsz nemet mondani, ezután hamarabb mész haza, több időt töltesz a családoddal és még magadnak is hagysz időt a pihenésre, töltődésre?

Azért, hogy támogassunk abban, hogy az új év tényleg Rólad szóljon, a Vintage Akadémián végzett trénereinkkel együtt egy különleges programot alkottunk, amely során

R

végiggondolhatod, hogy mit szeretnél másképp csinálni és mi az, amit már egyáltalán nem szeretnél csinálni;

R

eszközöket, teszteket mutatunk, amelyek segítségével gyorsan meg tudod állapítani, hogy mire van/nincs szükséged és milyen erősségeidet, kapcsolataidat tudod mozgósítani;

R

segítünk nem energiarabló, hanem valódi, inspiráló, Rólad szóló célokat kitűzni;

R

technikákat adunk át, hogy amit szeretnél, azt asszertíven tudd a környezetednek kommunikálni;

R

újra felfedeztetjük Veled az igazi motivációidat;

R

remek hangulatban, egy szuper csapattal, interaktív és gyakorlatorientált formában tölthetsz el egy napot, amelynek a végén garantáltan feltöltődve, megkönnyebbülve, tudatosan és lelkesen vágsz neki az új évnek.

RÉSZLETEK:

 

A programot 2019. február 3-án, vasárnap és február 10-én, vasárnap tartjuk (két külön tréning, nem egymás folytatásai), mert a nagy érdeklődésre való tekintettel a programból rögtön kettőt hirdettünk. És – Te is tudod – nincs két egyforma tréning! Bár a tematika ugyanaz, az aznapi tréning alakulását a trénerek és a résztvevők személyisége, hozzáállása, beletett munkája is alakítja. Így ha mindkét napra szeretnél eljönni, biztos lehetsz benne, hogy 2 eltérő, de nagyon szuper motivációs tréningen fogsz részt venni!

Igen, jól látod, mindezt nagyon kedvező áron kínáljuk! Amiért ez a tréning a piaci ár harmadába, bruttó 17.400 Ft-ba kerül, az azért van, mert
– a Vintage Akadémia egyik missziója az, hogy a hasznos, a mindennapi életben azonnal felhasználható tudást mindenki számára elérhetővé tegye;
– támogatjuk a tréner szakmában most induló új tehetségeket azzal, hogy egy nyílt tréning keretén belül megmutathassák magukat és tudásukat;
– mert imádjuk, amit csinálunk, és szeretnénk ezeket az új és nagyon hasznos technikákat minél több érdeklődőhöz eljuttatni.

Helyszín

A hangulatos, profi módon felszerelt Vintage Office (I. ker. Várfok u. 7. – a Széll Kálmán tér közelében)

A 2019. február 3-i tréninget Ők tartják:

2019.02.03 Vasárnap, 9-17h

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Balaskó Eszter

Balaskó Eszter

Life és sport coach

2018 nyarán végeztem a Vintage Akadémián trénerként. Szívesen tartok kommunikációval, illetve motivációval kapcsolatos tréningeket, elsősorban a célmeghatározásra, célállításra, kitartásra koncentrálva, változatos elméleti és gyakorlati anyagok megismertetésén keresztül. Örülök, ha Neked is átadhatom azokat a módszertani eszközöket, amelyek nekem is nagy felismeréseket okoztak.

Kele István

Kele István

Kommunikációs szakember, tréner, "nyitási" specialista

Emlékszel még arra a pillanatra, amikor másodszor találkoztál élted párjával? Bevallom, én nem. De arra biztos emlékszel, amikor először találkoztál vele! Ugyanez a helyzet egy barátod, üzleti partnered vagy a szomszédod esetében is. A második már nem számít.
Három évtizedes marketingkommunikációés értékesítési tapasztalatom alapján azt mondhatom: a sikerünk döntően azon múlik, milyen első benyomást nyújtunk. Én abban tudlak támogatni, hogy egy olyan stratégiát tudj kialakítani, amely elengedhetetlenül szükséges a jó nyitáshoz.
Nyiss okosan, hogy hatékonyan zárhass!

Nagy Klára

Nagy Klára

Life Coach, tréner, jóga- és meditációs oktató

Life coachinggal foglalkozom, online formában. Nagy utazó vagyok, jártam és laktam is a világ több különböző pontján. Ázsia, Indonézia, Közel-kelet, Anglia és még sorolhatnám, azokat a helyeket, ahol számtalanszor kellett új életet kezdenem. Megtanultam, hogy ez lehetséges, bármilyen helyzetben, ha megvan a belső motivációd és a céljaid. Hiszem, hogy sokat át tudok adni Neked a tapasztalataimból, hogy megtaláld a saját utadat, motivációdat, célodat.

Puhl Szilvia

Puhl Szilvia

Ügyfélszolgálati vezető, tréner

Szilvi több évig dolgozott az USA-ban kiemelt ügyfélszolgálati területen, és ott érezte meg, hogy számára az ügyfelekkel való foglalkozás, az ügyfélélmény kialakítása egy életre szóló hivatást fog jelenteni. Több, mint 10 éve kamatoztatja és tanítja ezt a szaktudást itthon is, közép- és felsővezetőként. Hiszi, hogy megfelelő kommunikációval és az EQ alkalmazásával csodákat lehet kihozni az emberekből, egy csapat működéséből, vagy akár a gyereknevelésből. Mélyen hisz abban, hogy az önismeret útján mindenkinek el kell indulnia ahhoz, hogy az élet különböző területein a legjobbat tudja kihozni önmagából.

A 2019. február 10-i tréninget Ők tartják:

2019.02.10. Vasárnap, 9-17h

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Csóka-Vasass Kinga

Csóka-Vasass Kinga

Énekes, life coach, tréner

A tanulás és a folyamatos fejlődés a szívem csücske, és a gyönyörű kis családom után a legszebb dolog az életemben. 33 évig figyelemhiány-zavarral éltem, és folyamatos tanulási nehézséggel küzdöttem, de meggyógyultam, és megtanultam koncentrálni, tanulni, és a jelenben ÉLNI!
Ezért úgy döntöttem, hogy szeretném megosztani az emberekkel azt a tudást, amit már felhalmoztam, és azt az örömöt, amit a folyamatos tanulás, és fejlődés ad az életemben. Remélem az együtt töltött idő után feltöltődve energiával, és tudásvággyal tudsz majd újabb kalandokba, tanulmányokba fogni!

Gazdag Krisztina

Gazdag Krisztina

Szerkesztő-műsorvezető, kommunikációs szakember, tréner

Útkereső és utazó vagyok, megrögzött álmodozó, aki úgy képzeli el az életet, hogy minden sikerülhet. A média világában váltam felnőtté, rádiók és rendezvények színpadán. Emberek előtt beszélni számomra olyan, mint felülni egy hullámvasútra, sikoltozva a karjaidat a magasba emelni, élvezni, ahogy a gyomroddal a torkodban szembeszállsz a gravitációval, majd földet érni úgy, hogy tíz másodperccel előtte még egyáltalán nem voltál benne biztos, hogy ezt túléled … egyszóval: fergeteges. Persze, könnyű helyzetben vagyok, mert szeretem a hullámvasutat, ez az én járgányom, és ezen szeretnélek Téged is elvinni … a saját járgányodhoz.

Molnár Csilla

Molnár Csilla

Kineziológus, tréner

Kineziológusként több, mint tíz éve támogatom az embereket abban, hogy boldogok és elégedettek legyenek. Segítek nekik megvalósítani azt az álmukat, hogy kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket és beteljesítsék mindazt, amivé válni szeretnének. Az önmegvalósítás bármi lehet, de minden esetben szükség lesz nagyfokú önismeretre és kreatív, bátor gondolkodásra. Mottóm: minden ott van benned, csak neki kell állni élni!
Ezt fogom Neked átadni a tréningen is.
Stéger Anett

Stéger Anett

Nagyvállalati vezető, tréner

Hiszek, a felismerések pozitív hatásaiban és az energia-átragadás törvényében. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbb elakadásunk leküzdésében az első lépés a tudatosítás, de szükségünk van inspirációra ahhoz, hogy (tovább)dolgozzunk a változáson. Ebben nagy lökést adhat a támogató közösség ereje, amelyet ez alkalommal ki is aknázunk. Megosztjuk egymással ezt az energiát, és dolgozunk magunkon úgy, hogy közben ér jól érezni magunkat. :-) Így működöm a vezetői munkám során, a sportban és a magánéletben is, és bátorítalak, hogy csatlakozz és tágítsd a határaid velünk Te is!

Jegyár:

17.400 Ft/fő

Az ár tartalmazza a tréning, a jegyzetek, a fénymásolt anyagok, valamint a szünetben fogyasztható kávé, ásványvíz és aprósütemény díját.

A feltüntetett árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak és forintban értendőek

Jelentkezem a MOTIVÁCIÓS NAPRA!

Időpont:

2019. Február 3. vasárnap 09.00-17.00

vagy

2019. február 10. vasárnap 09.00-17.00

A két időpont két különböző tréning napot takar – akár mindkettőre is jelentkezhetsz!

Helyszín: Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7. II. em. 4.

Ne feledd: összesen 2×12 helyünk van!

Jelentkezz most, ne maradj le!