Job Crafting workshop

Legyen a munkád a hivatásod!

Változtatnál, de nem szeretnéd otthagyni a munkahelyed?
Nem azt kaptad, amire számítottál?
Elvesztetted a kezdeti lendületedet, lelkesedésedet a munkaköröd iránt?

Alakítsd a saját munkaköröd anélkül, hogy váltanod kellene!

A Job Craftingot több éves kutatómunka és személyes vezetői, tréneri és kutatói tapasztalataik összegzéseként az USÁ-ban, a Stanfordon és a Yale-n tanító pszichológusok és közgazdászok fejlesztették ki. Ez a merőben új technika nem egy új készséget kíván megtanítani, nem benned vagy a környezetedben keresi a hibát, hanem segít felismerni mindazokat a készségeket, amelyekkel már alapvetően rendelkezel, és megtanít arra, hogy hogyan használd ezeket egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb munkahelyi jelenlétért.

Nem vagy egyedül!

Ezen a workshopon segítek neked abban, hogy újra jól érezd magad a munkádban!

Ez az új módszer a manapság egyre ismertebb pozitív pszichológia eszköztárát használja fel arra, hogy a jelenlegi munkakörödben újra megtaláld a célt, örömöt, és kihívást. A pozitív pszichológia úttörői közé olyan elismert szakembereket sorolhatunk, mint Csíkszentmihályi Mihály, aki a flow elméletét alkotta meg, vagy Carol Dweck, aki a Magyarországon is sikerlistás Szemléletváltás c. könyv írója.

Mit kapsz a workshoptól?

A 3,5 órás, kiscsoportos workshop segít definiálni a munkaköröd pontos határait, illetve megmutatja, mi az, ami most még nem kap megfelelő hangsúlyt, vagy mi az, ami hátráltat a jelenlegi pozíciódban. Arra ösztönöz, hogy proaktívan, magabiztosan tudj fellépni, és megismerd a saját kreativitásod eddig talán nem használt mélységeit, mindezek mellett pedig fejleszti az érzelmi és mentális rugalmasságodat is.

A munkaköröd pontos definiálását; és megtudhatod azt is, hogy mi a számodra ideális munkakör

Egy olyan rendszer ismeretét, amit a későbbiekben bátran alkalmazhatsz – ha megakadtál, vagy nem vagy benne biztos, hogy váltanod
kellene-e

Magabiztosságot a munkahelyeden
Konkrét rövid- és hosszútávú célkitűzéseket

Tréner: dr. Bonácz Ágnes

Bemutatkozás

Közel tíz évet oktattam az angol nyelvet, főleg multiknál. Szerencsésnek tartom magam, hiszen a vezetőktől kezdve az ott dolgozó takarítószemélyzetig sokan, sokféle beosztásban fordultak meg az óráimon. Ezáltal alkalmam nyílt megismerni a közép- és nagyvállalatok működését és dinamikáját, de talán ami még fontosabb, hogy az ott dolgozó emberek megéléseibe és lelki folyamataiba is beleláttam.
2019-ben a Vintage Akadémián szereztem államilag elismert tanúsítvánnyal igazolt tréneri végzettséget, azóta pedig főképp csoportkezelést és munkahelyi rezilienciát oktatok kisvállalkozásoknál.
Célom, hogy Te is átéld azt, ami én: hogy a munka nem csupán kötelesség, hanem élmény is lehet, hogy reggel ne fásultan és gyomorgörccsel érkezz meg, hanem örülj minden kreatív percnek, amit a munkáddal tölthetsz és hogy magabiztosan fejezhesd ki a saját ötleteidet minden szituációban.
A tréningeken kívül másik szenvedélyem a 17. századi angol irodalom, „szabadidőmben” pedig a KRE-n és a PPKE-n tartok kurzusokat anglisztika szakos hallgatóknak.

Ági egy hihetetlenül intelligens, jó humorú és értékes tudással rendelkező tréner. A Job Crafting tréningjén volt szerencsém részt venni és azon túl, hogy igazi “aha!” élményekben volt részem a saját munkahelyi szerepemet tekintve, sok-sok hasznos gondolatot is kaptam útravalóul. Ezúton is köszönök mindent!
Soós Brigitta

Egy asszertív kommunikációra (Erőszakmentes kommunikáció) fókuszáló tréninget végeztem el Áginál.
A tréning nagyon hasznos volt, Ági pedig jól felkészült, rugalmas és kedves. Bátran ajánlom a képzéseit!
Csirik Márton

Ezelőtt nem hallottam a job-craftingról, de felkeltette az érdeklődésemet.
A tréning hasznos volt, gyakorlati szemléletű, és rengeteget segített a munkám személyre szabásában.
Ági nagyon jó emberismerő, jól kezeli a kisebb és nagyobb csoportokat is, asszertív, és jól kommunikál.
Mindenkinek tud segíteni.
Deák Adrienn

Ez a workshop Neked ajánlott, ha

úgy érzed, hogy a jelenlegi munkaköröd nem túl motiváló, és ezen szeretnél is változtatni; illetve azokat is várom, akik nem szívesen hagynák ott a cégüket, de elégedetlenek a munkájukkal, vagy csak elvesztették a kezdeti lelkesedésüket.

A workshopon legfeljebb 8 főt tudunk fogadni, így érdemes minél hamarabb lefoglalni a helyed!

IDŐPONT

2020. július 30. csütörtök
17:30-21:00

HELYSZÍN

Vintage Akadémia
1012 Budapest
Várfok utca 7. 2. em. 4.

RÉSZVÉTELI DÍJ

 
15.990 Ft + ÁFA /fő

Maradt még kérdésed?

Ha kérdezni szeretnél, kérlek írj nekem az alábbi e-mail címre:

A Workshopra az alábbi gombbal jelentkezhetsz

Ne feledd, mindössze 8 hely van – Ne maradj le, jelentkezz most!