GROWTH-MINDSET MESTERTRÉNER TOVÁBBKÉPZÉS

Végre újra tanteremben találkozhatunk és alkothatunk közösen egy olyan izgalmas témában, mint a Growth-mindset, avagy növekedési szemléletmód!

Tudtad, hogy…?

Carol Dweck szerint kétféle beállítódással rendelkezünk – az egyik a rögzült (fixed), a másik pedig a növekedési (growth) szemléletmód. Mindkettőre szükségünk van, hiszen az egyik biztosítja a megnyugtató komfortzónás rutint és stabilitást, a másik pedig az innovációt, a megoldásorientált és proaktív hozzáállást.

R

Tudtad, hogy

2021-ben akár online, akár tantermi formában ez volt az egyik legnépszerűbb, legtöbbet rendelt tréning?

R

Szeretnéd megtanulni,

hogy milyen elemekből, gyakorlatokból és játékokból áll össze ez a méltán sikeres és nagyon keresett tréning?

A járványhelyzet immár két éve tart. Valamennyiünket megviselt, mind a kapcsolatainkban, mind a munkánkban új hozzáállást igényelt. Nem véletlenül az első időkben a túlélésre, és a lelki-fizikai állóképességünk fejlesztésére koncentráltunk, ezért akkoriban a reziliencia és a stresszkezelés került előtérbe. Ma már – valamennyire felvértezve – az optimista realizmus szemüvegén át nézzük a lehetséges fejlődési útvonalakat: elfogadtuk, hogy a helyzet az, ami, és ebből kell kihoznunk a számunkra legjobb megoldásokat.

Ezért igénylik most jobban a cégek és munkattársak a Growth-mindset képzéseket

Szükségük van arra a 10 alapelvre, hogy a sárból kitolt versenyautókat újra nagyobb teljesítményre tudják ösztönözni úgy, hogy mind a pilóták, mind a szervizguruk motiváltan és lelkesen keressék az új utakat és megoldásokat.

Mit kapsz a Growth-mindset trénertovábbképző tréningen?

N
Egy teljes Growth-mindset tréning anyagát megkapod (kinyomtatva és elektronikusan is) és át is élheted saját élményként a 18 gyakorlatot és játékot + mindenre ránézünk „tréneri szemmel” is, hogy miért pont azt és úgy csináltuk és milyen más feladatokat lehet még ott alkalmazni;
N
Lesz szó a fixált, rögzült gondolkodásmódról, a minket szabotáló prekoncepciókról, előítéletekről, de sokkal inkább koncentrálunk a növekedési szemléletmód 10 alapelvére, amire a tréning ívét fel tudod fűzni;
N
Megismerheted a kreativitás-görbe alkalmazási területeit, a gyors döntésre alkalmas TOM-modellt és Lewin-féle erőtér elméletet (hogy megelőzzük a kognitív kiégést);
N
Beszélünk majd arról, hogy hosszú távon miért eredményesebb a heterogén csapat a homogénnél, hogyan adjunk pontos utasításokat SMARTER módon, milyen kaizen játékokkal színesítsük a tréninget, hogy lebontsuk a résztvevőkben az önkorlátozó hiedelmeket („ááá, nekem ez úgysem megy, ezt nem is lehet megoldani!”), hogyan szabaduljunk meg az önszabotáló áldozatkommunikációtól és hogyan alkalmazzuk a kreatívszabálykövetés módszert;
N
Megismerheted a saját motivációs bázisodat és egy szuper célkitűző eszközzel ránézhetsz, hogy valóban az igazi célodat követed-e.

Kinek szól a tréning?

Kezdő, gyakorló, junior vagy senior trénereknek, coach-oknak, előadóknak, hobbitoknak és hobbistáknak, growth-mindset rajongóknak, érdeklődöknek, földi halandóknak és haladó földijeinknek.

Szeretettel várunk bárkit, aki a munkájában, vagy a magánéletében hasznosnak érzi a témát! ❤️️

Részletek & Jelentkezés

A továbbképzést tartja: Besnyi Erika

Senior tréner és coach, a Vintage Akadémia egyik vezetője, aki 2021-ben 18 Growth-mindset tréninget tartott vezetőknek, trénereknek és vállalati munkatársaknak.

✔ A tréneri továbbképzés időpontja:
2022. június 11. (szombat), 9.00-17.00

✔ Helyszín:
Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7., II. emelet 4. Kapucsengő: 4

✔ A továbbképzés ára:
27.500 Ft+ÁFA (volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 22.500 Ft+ÁFA)

Az ár tartalmazza: a tréning, a nyomtatott és elektronikus tananyag, valamint a szünetekben felszolgált frissítő, ásványvíz, kávé és aprósüti díját.

⚠ Apróbetű: Bárkit szeretettel várunk, de a résztvevők száma korlátozott. Helyedet a tréning díjának befizetésével biztosíthatod, melyet lemondás esetén legfeljebb az esemény előtt egy héttel tudunk visszatéríteni.